Senioriteetillä varustettu suunnittelija

Taas on aika laittaa auki mahdollisuus tulla täydentämään Buenan värikästä ja taitavaa rivistöä. Tällä kertaa haetaan konsepti-, sisältö- ja strategiakulmasta asiakkuuksia hoitavaa suunnittelijaa. Mutta kuten aina, rooli on ihmisen muotoinen ja se mukautuu ja on muokattavissa sopivan tyypin osuessa kohdalle. Haemme siis myös ensisijaisesti hyvää ja toimivaa lisää buenalaisten joukkoon. Meistä on moneksi, ja sinusta pitää olla meiksi.

Mutta on meillä joitakin toiveitakin. Tässä on nimetty ne, jotka osasimme nimetä:

Vastapainoksi tälle toivelistalle meillä on tarjotakin jotain, koska Mc Nikke Teekin sen jo tiesi, että jos haluu saada on pakko antaa. Esimerkiksi seuraavaa:

Joten nyt on tarjolla siis paljon muutakin kuin työpaikka. Tarjolla on rooli, jossa pääse taatusti tekemään töitä hienojen asiakkaiden, hyvien kollegojen ja alan tulevaisuuden kanssa. Koska sinne on matka meilläkin, vääjäämättä. Tuletko mukaan?

Mikä Buena?

Buena on 14 hengen markkinointiviestintää eri kanaviin tekevä toimisto, jonka sydän on digitaalinen. Vaikka olemme pieni toimisto, uskomme isoihin tekoihin. Uskomme siihen, että merkitykselliset sisällöt – oli niiden muoto mikä hyvänsä – synnyttävät tarinoita, joilla brändit voivat erottua edukseen. Tähän uskovat myös asiakkaamme, joihin kuuluvat mm. Valio, VVO, Sanoma, Rovio, Solita, Remedy, Kekkilä, Rauta-Kesko ja Lejos.

Miksi meille?

Rennon työyhteisön ja kivojen työkaverien lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, työpaikan keskeisellä sijainnilla ja kilpailukykyisen palkan. Ja kuten sanottu – omaa roolia pääsee harvassa paikassa kehittämään näin joustavasti.

Tunnistitko itsesi tai tiedätkö jonkun supertyypin, jolle homma olisi aivan passeli?

Paikka täytetään, kun sopiva ihminen on löytynyt, joten viivästelyä ei voi suositella. Laita siis hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@buena.fi ja palaamme asiaan. Tai kysy lisätietoa meiltä:

Ulla Koho
Content Planner
+358 40 734 5499
ulla@buena.fi

Juha Salminen
Content Planner
+358 50 337 9536
juha@buena.fi

Buena Creative Oy
Liisankatu 19 B 8
00170 Helsinki
www.buena.fi