Art Director / Digital Product Designer

Etsimme sinua, intohimoisesti alaan ja sen muutokseen suhtautuvaa, kunnianhimoista ja kokenutta luovaa suunnittelijaa vastaamaan isoimpien asiakkaidemme viemisestä tulevaisuuteen. Olet mukana tekemässä heistä kilpailukykyisempiä nykypäivän vaativassa kilpailukentässä.

Tarjoamamme projektit vaihtelevat kattotason brändisuunnittelusta digitaalisten tuotteiden ja palvelujen lanseerauksiin tai jopa pelisuunnitteluun. Sinun vastuullasi on näiden projektien konseptointi sekä visuaalisen linjan ja kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen luominen yhdessä osaavan tiimin kanssa.

Meidän ajattelumaailmamme ja toimintatapamme mukaan luova työ vaatii vapautta, mutta samalla se lisää myös yksilön vastuuta. Sinulle on tärkeää esitellä suunnittelusi taustat asiakkaalle itse. Haluat ymmärtää ihmisen käyttäytymistä ja teet ratkaisuja aina loppukäyttäjä mielessä pitäen. Olet avoin uusille tavoille toimia ja arvostat kokeilemisen kulttuuria. Opit virheistäsi ja jaat tietoa sekä osaamistasi ympärillesi.

Arvostat yhdessä tekemistä ja ymmärrät sen tuomat edut, mutta kykenet myös toimimaan itsenäisesti ja olemaan omien aikataulujesi tasalla. Toimit osana tiimiä ja osaat kommunikoida ideasi niin tiimille kuin asiakkaalle. Kykenet sekä antamaan että ottamaan vastaan rakentavaa palautetta. Ymmärrät projektien vaatimukset ja tiedät, mitä sudenkuoppia niiden läpi viemisessä piilee. Olet asenteeltasi proaktiivinen ja kykenet tarpeen vaatiessa myös toimimaan nopeasti sekä luomaan ja esittelemään ideoihisi perustuvia prototyyppejä käyttäen moderneja työkaluja.

Odotamme, että sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus vastaavanlaisista projekteista tai työtehtävistä. Mikäli sinulta kuitenkin puuttuu näin laaja kokemus, mutta sinulla on palava halu kehittyä ja uskot pystyväsi ottamaan vastuun haltuun, ole ihmeessä yhteydessä ja kerro mitä muuta osaamista sinulla on tarjota.

Mitä toivomme sinun olevan:

Työtehtäviisi kuuluu:

Meillä saat:

Jos rooli, jossa pääset itse kehittämään toimenkuvaasi kiinnostavien asiakkaiden ja (tietysti) huippujen työkaverien kanssa houkuttaa, saatat olla etsimämme tyyppi. Ota yhteyttä, niin tavataan!

Mikä Buena?

Buena on 16 hengen markkinointiviestintää eri kanaviin tekevä toimisto, jonka sydän on digitaalinen. Vaikka olemme pieni toimisto, uskomme isoihin tekoihin. Uskomme siihen, että merkitykselliset sisällöt – oli niiden muoto mikä hyvänsä – synnyttävät tarinoita, joilla brändit voivat erottua edukseen. Tähän uskovat myös asiakkaamme, joihin kuuluvat mm. Valio, Kojamo, Sanoma, Rovio, Solita, Remedy, Kekkilä, Kesko ja Lejos.

Miksi meille?

Rennon työyhteisön ja kivojen työkaverien lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut, työpaikan keskeisellä sijainnilla ja kilpailukykyisen palkan. Ja kuten sanottu – omaa roolia pääsee harvassa paikassa kehittämään näin joustavasti.

Tunnistitko itsesi tai tiedätkö jonkun supertyypin, jolle homma olisi aivan passeli?

Paikka täytetään, kun sopiva ihminen on löytynyt, joten viivästelyä ei voi suositella. Laita siis hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@buena.fi ja palaamme asiaan. Tai kysy lisätietoa meiltä:

Jarno Aho
CEO
+358 50 581 9630
jarno@buena.fi

Olli-Pekka Jauhiainen
Art Director/Partner
+358 40 703 0382
op@buena.fi

Buena Creative Oy
Liisankatu 19 B 8
00170 Helsinki
www.buena.fi